Verdict dat în scandalul impresarilor: ,,Anamaria Prodan a fost jecmănită”

Transferul lui Dennis Man la Parma a dat drumul unui scandal imens în fotbalul românesc, între verii Becali şi Anamaria Prodan.

Mutarea de 13 milioane a fost realizată de firma la care asociat este Giovanni Becali, prin intermediul lui Dragoş Sârbu, deşi agentul de drept al lui Dennis Man este Anamaria Prodan.

man parma 1

Florin Manea a vorbit despre acest război al impresarilor, în urma transferului românului la Parma. Acesta spune că în acest război Anamaria Prodan a fost cea ,,jecmănită”, şi susţine că se află acum în aceeaşi situaţie în care a fost el când l-a pierdut pe Nicolae Stanciu în favoarea ei.

În acest caz, a fost jecmănită. Ea avea contract cu jucătorul. Am înțeles că fuseseră niște dicuții despre jucător. În momentul în care jucătorul are un contract de impresariat cu altcineva și vin alți impresari și îl transferă… este vina jucătorului ca a acceptat și a clubului care a conspirat cu agentul să rupă contractul cu Anamaria. Este aceeași situație pe care am avut-o eu la Stanciu.

Florin Manea

Eu n-am contestat niciodată valoarea fraților Becali. Dar, în acest caz, a fost jecmănită. Ea avea contract cu jucătorul. Este exact aceeași situație pe care am avut-o eu cu Stanciu. Eu nu sunt genul care să mă măscăresc.”, a declarat Florin Manea pentru ProSport.

Agentul a mai vorbit şi despre o posibilă răzbunare a Anamariei Prodan, dar nu crede într-un astfel de scenariu dintr-un motiv foarte simplu.

anamaria prodan

,,Nu prea mai sunt jucători de top, ce jucători de top ar putea să fure Anamaria Prodan. Nu știu cat ar putea să se răzbune pe ei. Ceea ce a simțit ea, am simțit eu cu Stanciu.”, a precizat impresarul pentru sursa menţionată.

După ce a fost transferat de Parma, Dennis Man a şi debutat în tricoul noii sale echipe, în meciul pierdut cu Napoli, scor 0-2.

Mijlocaşul de 22 de ani s-a făcut remarcat în cele 10 minute de pe teren doar cu o pasă dată cu călcâiul în prelungirile partidei. Acesta ar putea primi mai multe şanse în meciul din etapa următoare din Serie A, împotriva Bolognei.

dennis man

Citeşte şi Octavian Popescu, de neoprit la FCSB! ,,Poate să acopere cinci poziţii liniştit”