Octavian Popescu, de neoprit la FCSB! ,,Poate să acopere cinci poziţii liniştit”

Octavian Popescu este noul ,,magician” din curtea FCSB-ului, cu care Becali speră să dea lovitura pe piaţa transferurilor în viitor.

Mijlocaşul de 18 ani a impresionat pe toată lumea din fotbalul românesc cu prestaţiile sale de când a debutat pentru echipa mare a celor de la FCSB.

octavian popescu 2

Aurel Ţicleanu, fost fotbalist la Craiova şi actual membru în comisia tehnică a FRF, scoate în evidenţă maturitatea cu care evoluează tânărul fotbalist. Acesta mai vorbeşte şi de polivalenţa pe teren de care dispune Octavian Popescu la o vârstă destul de fragedă şi faptul că ar putea ajunge şi la naţionala U21.

,,Copilul are o maturitate extraordinară, joacă în stânga, în dreapta, joacă și vârf. Eu cred că poate juca cel mai bine în spatele vârfului, dar poate juca oriunde în atac. Cinci poziții poate acoperi liniștit. 

aurel ticleanu

Dacă va fi serios, dacă va continua să muncească și părinții vor sta aproape de el, cred că va ajuta loturile naționale și apoi va putea să plece la cluburi mari din Europa. Popescu e un jucător de valoare, dar nu cred că va trebui să fie chemat acum la naționala mare. Cred că poate juca la U19 și la naționala de tineret.”, a declarat Aurel Ţicleanu pentru Pro X.

16 partide a jucat Octavian Popescu până acum pentru FCSB. A reuşit să marcheze o dată şi să contribuie decisiv la alte 6 goluri reuşite de echipă.

350.000 de euro este cota mijlocaşului de 18 ani, potrivit transfermarkt.com.

FCSB Octavian Popescu

Citeşte şi Dennis Man făcea senzaţie la 15 ani! Cine l-a remarcat atunci: ,,Mamă, ce jucător e ăsta”