Vedetele lui Gigi Becali, făcute praf după victoria de la Arad: “Ai un pic de respect pentru fotbal!”

„Roș-albaștrii” au izbutit să se impună în deplasarea de la UTA Arad, cu scorul de 1-0, în runda cu numărul 27 din Liga 1!

Unicul gol al partidei de pe Arena “Francisc von Neuman” a fost marcat de Olimpiu Moruțan, printr-o lovită de cap, în minutul 40.

Aime Lema, primul antrenor de culoare din fotbalul românesc, fost jucător și antrenor în ligile inferioare din România a criticat prestația starurilor lui Gigi Becali. Aime Lema crede că Florin Tănase și Florinel Coman sunt prea individualiști și cei doi jucători din atacul celor de la FCSB nu au respect față de fotbal.

Aime Lema

Așa nu! Când ești o echipă mare, nu-ți permiți faci așa ceva. FCSB a avut 1-0 și și-a permis facă ce nu trebuia facă. Ce au făcut Tănase și Coman în repriza a doua e o rușine! Nu au jucat colectiv, nu au încercat facă mai mult pentru televiziuni, pentru telespectatorii care se uita.

coman uta

Așa nu! Nu se poate! Cei de la UTA au simțit FCSB nu mai joacă și au forțat în repriza a doua. Nu poți ratezi atât, nu poți nu dai niște pase simple. Ai un pic de respect pentru fotbal! FCSB a pierdut foarte multe meciuri și campionate în acest fel. Un minus pentru Tănase, vrea doar fie golgheter”, a spus Aime Lema pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și FCSB, lăudată pentru parcursul din Liga 1: „Jucătorii sunt pregătiți foarte bine din punct de vedere fizic”