RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

FCSB, lăudată pentru parcursul din Liga 1: “Jucătorii sunt pregătiți foarte bine din punct de vedere fizic”

Sorin Paraschiv, fost căpitan în Ghencea, în prezent team manager la Academica Clinceni, a vorbit despre parcursul FCSB-ului din acest sezon.

Toni Petrea și Thomas Neubert reprezinta cheia succesului, în opinia fostului mijlocaș.

Au venit antrenor și preparator fizic noi. Când începi pregătirea unei echipe de la început, dinaintea sezonului, e fantastic pentru antrenor. Sunt pregătiți foarte bine din punct de vedere fizic, așezați foarte bine de antrenor.

Au început să formeze un grup mai puternic, relații de joc și eu cred că acestea ar putea fi secretele acestui parcurs.

În anii trecuți, când n-au câștigat campionatul, vorbeam despre jucători tineri, antrenori schimbați din șase în șase luni. Toni a stat foarte mult lângă Reghe, aici are un atu, e cheia succesului. Plus Tommy Neubert, care-i pregătește foarte bine din punct de vedere fizic.

Vedem la fiecare meci că atacă în 4-5 jucători și fac diferența, tot timpul sunt periculoși, pun presiune. Nu ai cum să nu reușești dacă faci aceste lucruri”, a declarat Sorin Paraschiv, la Digi Sport.

sorin profimedia 0019692836
Foto: AFP FRED DUFOUR (Profimedia)

Sorin Paraschiv a câștigat două titluri de campion cu FCSB, în 2005 și 2006. Fostul jucător este de părere șo că stabilitatea de la nivelul băncii tehnice este un alt atu al liderului Ligii I.

Cei de la FCSB vor avea un play-off foarte greu cu CFR și Craiova. CFR are jucători mai experimentați și am văzut în meciul direct că le-a pus probleme”, a mai spus Sorin Paraschiv.

Citește și VIDEO | Laszlo Balint, furios de eliminarea lui Isac: „Arbitrul ar fi putut să interpreteze altfel acea situaţie”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare