Antrenorul celor de la Hermannstadt a explicat că Dinamo nu va ajunge în play-off și a spus ce ar face dacă ar dispune de bugetul FCSB-ului.

Vasile Miriuță a explicat că dacă el ar dispune de banii celor de la FCSB ar construi o echipă foarte bună. Tehnicianul de 50 de ani a ironizat-o și pe Dinamo și a menționat ce transferuri a făcut la echipa pe care o antrenează.

”Sunt foarte mulțumit cu jucătorii pe care i-am adus iarna aceasta, l-am adus pe Daniel Offenbacher (26 de ani), un mijlocaș austriac cu 200 de meciuri în campionatul Austriei. Eu, dacă aș avea banii celor de la FCSB, aș construi super-echipă! Sunt fotbaliști foarte buni afară. L-am mai adus pe Jazvic, jucător pe care-l cunosc și alături de care am mai lucrat, pe Sergiu Popovici, chiar dacă a mai trecut printr-o perioadă mai dificilă la Dinamo și pe atacantul croat Ivan Lendrici, în vârstă de 27 de ani, de la Hajduk Split.”

”E unul pe la Dinamo care nici n-a jucat fotbal și e scouter. A fost portar sau nu știu ce. Marius Iorga îl cheamă? Înseamnă că el este. Eu degeaba voiam un jucător, pentru că domnul Iorga, sau cum îl cheamă, nu era de acord. Și uite-așa era pe la Dinamo. Am fost acolo 7 luni de zile și știu despre ce vorbesc. Dinamo are șanse la play-off cum am și eu șanse la titlu. E imposibil.”  a declarat Vasile Miriuță la DigiSport.

Pe locul 7 se află formația din Sibiu în clasamentul Ligii 1. Echipa este la 3 puncte în spatele ultimului loc care asigură prezența în play-off!

Citește și Meme Stoica l-a dat în vileag pe Teja patronului FCSB! ”NU face glume, are o voce tare!”