Meme Stoica l-a dat în vileag pe Teja patronului FCSB! ”NU face glume, are o voce tare!”

mm stoica

FCSB a efectuat primul antrenament sub comanda lui Mihai Teja. Meme Stoica i-a explicat lui Gigi Becali cum s-a desfășurat, iar patronul formației din capitală a dezvăluit tot.

Gigi Becali a explicat în cadrul unei emisiuni cum s-a desfășurat primul antrenament cu Mihai Teja. Acesta a dezvăluit maniera în care noul tehnician se comportă cu jucătorii și a menționat despre acesta că este foarte impunător.

“Trebuie să aibă personalitate în vestiar, trebuie să aibă rezultate. Eu vă spun ce mi-a zis MM astăzi, că a fost primul antrenament. Mi-a zis ”e liniştit, nu face glume, nu cutare, dar are o voce tare. Nu ceartă pe nimeni, dar se impune prin ceea ce spune. E foarte impunător”. Asta e carismă!

gigi becali si teja conferinta de presa 2

Poţi domina prin carismă, prin ton. Păi, ce? Băsescu era mare dominator? Avea intonaţie, avea voce. MM spune că vorbeşte mult cu el şi că are o mentalitate să joace în 4-2-3-1. Pe construcţie, se schimbă în 4-3-3″, a dezvăluit Gigi Becali la DigiSport.

Pe locul 2 se află FCSB în clasamentul Ligii 1. Formația din capitală este la 6 puncte de liderul CFR Cluj, iar primul meci oficial al lui Mihai Teja în calitate de antrenor va fi în deplasare, la Dunărea Călărași.

Vezi și FOTO | Teja, primul antrenament la FCSB! Ce staff va avea și programul amicalelor