Vasile Maftei dă de pământ cu șefii Rapidului: “Nu vor fi niciodată rapidiști”

Fostul fotbalist al giuleștenilor a ripostat după ce a a auzit că actuala conducere a încercat să îi discrediteze pe cei care au evoluat ani buni în tricoul alb-vișiniu. 

Maftei nu este deloc surprins să vadă cum jucătorii importanți din istoria recentă a clubului au fost îndepărtați rând pe rând.

“Eu mă așteptam să se întâmple asta. Cred că cei din conducere au urmărit să nu mai fie nimeni cu trecut rapidist acolo. Mi-au spus unii jucători că cei din conducerea Rapidului au spus despre mine și Daniel Niculae că nu suntem rapidiști.

Eu vreau doar să le spun că noi am făcut lucruri mari pentru Rapid. Ei nu vor ajunge niciodată la performanțele pe care le-am realizat noi. Nu vor fi niciodată rapidiști. Eu am 9 sezoane la Rapid, dar nu prea sunt rapidist. Sunt alții care sunt acum la Rapid și au făcut vreo 40 de dușuri cu tot cu antrenamente” a declarat Vasile Maftei pentru Pro Sport.

Ovidiu-Burca

Maftei continuă atacul și aduce în discuție și schimbarea de antrenor la care a apelat recent conducerea clubului.

“Dan Alexa nu știu dacă e rapidist. E greu să fii rapidist. El a jucat pentru Rapid o bună parte a carierei. S-a simțit foarte bine la Rapid, a declarat-o și el. A avut și o promovare ca antrenor la Rapid. Eu vorbesc acum despre Rapid pentru că mi-am câștigat dreptul s-o fac. Debarcarea lui Daniel Pancu nu mi s-a părut corectă, el încă era în obiectiv. Conducerea nu trebuia să-l demită” susține antrenorul secund al Astrei.

CITEȘTE ȘI –>> Explicația lui Enache la 4 ani de la transferul la FCSB: “Eu am fost corect, am vorbit cu el”