Explicația lui Enache la 4 ani de la transferul la FCSB: “Eu am fost corect, am vorbit cu el”

Fostul fotbalist al roș-albaștrilor a dezvăluit care a fost de fapt povestea trecerii sale la vicecampioana României în 2016. 

Deși Astra era lider la vremea respectivă în Liga 1, fundașul a ales să plece la FCSB pentru o propunere mai bună din punct de vedere financiar.

“Eu am fost foarte corect când am plecat de la Astra la Steaua. Primul cu care am vorbit când am avut ofertă de la Steaua a fost Șumi. L-am întrebat ce să fac, dacă e ok? Chiar el m-a îndemnat să merg acolo.

Mi-a spus «du-te acolo că e altă situație, aici sunt probleme cu banii, condițiile nu sunt foarte, foarte bune». Mi-a spus că pot mai ușor să plec de la Steaua la o echipă din străinătate, nu se compară nici salariul” a povestit Enache pentru Pro Sport.

marius-sumudica

Deși Enache spune că Șumudică și-a dat acordul ca el să poată pleca, antrenorul a fost deranjat atunci de prezența fotbalistului la un meci al celor de la FCSB înaintea ca transferului său să fie făcut.

“Deja nu mai pot. Am închis ochii de câteva ori, dar nu se mai poate. Este limpede că asta vrea și acesta este viitorul pe care și l-a ales. Am spus conducerii care este decizia mea și totul depinde de hotărârea pe care șefii o vor lua. Pentru un preț bun, Enache poate ajunge la Steaua. Dacă cei din conducere acceptă oferta, jucătorul pleacă, dacă nu, vom vedea ce se va întâmpla” a spus Șumudică înainte ca afacerea să se perfecteze în februarie 2016.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Dorința cea mai mare a lui Pol Roige: “Sper să le putem oferi suporterilor bucuria promovării!”