RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Lazăr nu se teme de problemele financiare de la Dinamo! “Sunt la fel de bucuros ca atunci când mi s-au născut copiii”

Valentin Lazăr a revenit la Dinamo! Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a anunțat că este bine pregătit din punct de vedere fizic, iar câștigarea Cupei României este un obiectiv realizabil. Lazăr nu își face griji în privința situației financiare precare a ‘câinilor roșii’.

Valentin Lazăr a mai evoluat la Dinamo între 2013 și 2017 și a adunat, în tricoul alb-roșu, 107 de meciuri și 20 de goluri în toate competițiile.

28 decembrie 2019 este data ultimului joc oficial în care a evoluat Valentin Lazăr pentru turcii de la Umraniyespor, în partida de campionat cu Erzurumspor.

M-am întors acasă, sunt bucuros, am avut discuții de câteva săptămâni cu oficialii lui Dinamo și sunt foarte bucuros că s-a făcut tranzacția. De fapt, îți spun sincer, sunt la fel de bucuros ca atunci când mi s-au născut copiii. Mi-au ajuns trei ani prin străinătate, revin cu cele mai bune gânduri la Dinamo. Pot juca în orice moment. Am terminat un cantonament de 8 zile în Antalya. Mâine după-amiază ajung în Spania. Situație dificilă, dar trebuie să ne legăm de ultima șansă pentru play-off. Obiectivul principal rămâne câștigarea Cupei României. În cel mai rău caz, să punem răul pe primul loc, să câștigăm play-out-ul și să facem echipă performantă pentru ediția viitoare. Din ceea ce am vorbit cu șefii clubului sunt planuri mari de viitor“, a spus Valentin Lazăr pentru GSP.

Valentin Lazăr a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Petrolul Ploiești, Chimia Brazi, Sportul, Concordia Chiajna, Al-Sailiya, Al Kharaityat.

CITEȘTE ȘI -> Ioan Filip, mână forte în vestiarul lui Dinamo! „Îmi place să organizez lucrurile”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare