RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ioan Filip, mână forte în vestiarul lui Dinamo! „Îmi place să organizez lucrurile”

Ioan Filip este noul căpitan de la Dinamo, după vânzarea lui Dan Nistor la Universitatea Craiova. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani le promite fanilor că va încerca să păstreze o atmosferă pozitivă în vestiar, în ciuda problemelor de ordin financiar cu care se confruntă ‘câinii roșii’.

Filip a venit la Dinamo în vara anului 2019 și este singurul fotbalist din lotul lui Dinamo care are două titluri în Liga 1 în palmares.

Mijlocașul central nu a renunțat la gândul play-off-ului, deși Dinamo este la 7 puncte de locul 6, ocupat de Viitorul.

E o onoare pentru mine să fiu căpitan, dar asta nu schimbă cu nimic atitudinea mea. Eu o să fiu la fel de serios și o să încerc să îmi fac meseria cât mai bine. Chiar dacă Dinamo este într-un impas acum, nu prea contează, la orice echipă e o onoare să fii căpitan. Eu sunt un om mai calculat, îmi place să organizez lucrurile din jurul meu, să fiu pozitiv tot timpul. O să fiu cu gura pe ei, dar întreținând o pozitivitate în jurul meu.

Avem aceste patru meciuri importante și mi-aș dori foarte mult să le câștigăm și apoi o să vedem. Mă gândesc la play-off. Cred în asta. Nu am nimic de pierdut dacă cred. Cred cu tărie că putem câștiga aceste patru meciuri să avem șansa, oricât e de mică, la play-off. Plus Cupa României, care este un trofeu pe care nu îl am în palmares și mi-aș dori să îl câștig cu Dinamo„, a spus Ioan Filip pentru ProSport.

CITEȘTE ȘI -> OFICIAL | Dinamo a reușit al doilea transfer al iernii! Fanii ‘câinilor roșii’ îl cunosc foarte bine

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare