Valeriu Iftime, resemnat după eşecul cu FCSB: ,,Am sentimentul că nu puteam mai mult”

Meciul dintre FC Botoşani şi FCSB, din etapa a 25-a a Ligii 1, s-a terminat cu victoria ,,roş-albaştrilor”, scor 2-0.

Golurile partidei disputate în Moldova au fost marcate de Florin Tănase, în minutul 55 şi Darius Olaru, în minutul 66, după ce prima repriză a fost una mai strânsă.

FCSB Botosani

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a vorbit despre prestaţia echipei sale din această seară. Acesta spune că formaţiei din Moldova i-a fost greu să-şi creeze ocazii fără ajutorul lui Ongenda. Omul de afaceri s-a declarat dezamăgit şi de golgheterul echipei sale.

Da, supărat, dar am sentimentul că nu puteam mai mult. Pe fotbal ne-au bătut, nu am fost în cea mai bună formă. Fără Ongenda la mijloc a fost greu. E greu să câștigi cu FCSB. Moruțan a făcut două goluri, bravo lor! E greu să joci fotbal cu ei, sunt fotbaliști. Am dat două goluri frumoase, noi am avut o singură ocazie de poartă. Nu am ce să fac.

valeriu iftime

De Keyta sunt dezamăgit de vreo 3 etape. Face multă figurație de vreo 3 etape. Nu mai e jucătorul meu din vară și se protejează, nu știu ce face. Nu mai e fotbalistul bun, golgeterul meu. Sper să înțeleagă. Nu știu ce echipă o să îl ia așa. Din păcate, atât am putut. Îmi pare foarte, foarte rău. Asta e viața, nu e un sfârșit de lume.”, a declarat Valeriu Iftime, pentru GSP.ro.

După acest joc, FCSB rămâne lider în Liga 1, cu 54 de puncte acumulate în cele 25 de meciuri disputate în campionat.

De cealaltă parte, FC Botoşani se află pe locul 5 în Liga 1, cu 37 de puncte adunate din 25 de meciuri jucate până acum.

chindris botosani fcsb

Citeşte şi VIDEO | FCSB se distanţează la trei puncte de CFR Cluj! Victorie pentru ,,roş-albaştri” la Botoşani