Valentin Mihăilă, omul meciului pentru Parma! Dennis Man a intrat în repriza secundă

Foto: LaPresse - Tano Pecoraro (Profimedia)

Formația de pe Ennio Tardini nu reușește să spargă gheața în Serie A și pleacă cu doar un punct de la Fiorentina, deși a fost foarte aproape de o victorie importantă! 

Parma pleacă cu doar un punct de pe terenul Fiorentinei, după 3-3 pe stadionul Artemio Franchi. Formația românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă a fost foarte aproape să obțină primul succes în campionat, după o lungă perioadă nefastă. În urma acestui rezultat, Parma rămâne în continuare în zona fierbinte a clasamentului.

Antrenorul Roberto D’Aversa a decis să înceapă cu ambii internaționali români pe banca de rezerve, dar se pare că unul dintre ei a reușit să îi aducă Parmei încă un punct în ierarhie. Valentin Mihăilă a fost introdus la pauză pe teren și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, reușind să dea marcheze golul al treilea și să ofere o pasă decisivă.

De partea cealaltă, fostul jucător al FCSB-ului a intrat și el pe teren în minutul 64 și a încercat să se lupte cu fundașii adverși în căutarea primului gol la noua sa echipă.

Dennis Man inter

În urma acestui rezultat, Parma rămâne pe locul 19 în Serie A, cu 16 puncte acumulate după cele 26 de partide disputate în actualul sezon.

Citește și Dennis Man, lăudat în presa italiană: ,,A fost la un pas să facă de râs apărarea lui Inter”