Dennis Man, lăudat în presa italiană: ,,A fost la un pas să facă de râs apărarea lui Inter”

Dennis Man a jucat pentru prima oară titular la Parma, în înfrângerea de pe teren propriu cu Inter, scor 1-2.

Românul a stat pe teren doar 45 de minute, fiind schimbat la pauză, după ce în timpul jocului a acuzat mai multe probleme medicale.

Man Inter Jonathan Moscrop Sportimage profimedia 0595223668
FOTO: Jonathan Moscrop-Sportimage (Profimedia)

Prestaţia lui Dennis Man nu a trecut neobservată de presa din Italia, după meciul cu elevii lui Antonio Conte. ParmaLive scrie că atacantul român a fost cât pe ce să facă de râs apărarea celor de la Inter.

,,Pe teren timp de 45 de minute, antrenorul D’Aversa are de gând să facă din Man un jucător important. Născut în 1998, Dennis Man își continuă la realitatea din Italia, după cele 14 goluri înscrise în prima parte a stagiunii, în România.

Man Inter profimedia 0595223660
FOTO: Profimedia

Cu Inter a fost aproape de gol. La una dintre pătrunderile sale, a fost la un pas să facă de râs apărarea lui Inter. Dar fără consecințe. Mereu activ și prezent în joc, ajută echipa să aibă o nouă față. A jucat 136 de minute până acum, dar nu vor singurele.”, au scris jurnaliştii italieni.

5 meciuri a adunat Dennis Man pentru Parma din momentul în care a fost transferat de la FCSB, pentru 13 milioane de euro.

6.500.000 de euro este cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt.com.

dennis man parma 2

Citeşte şi VIDEO-FOTO | Dennis Man și Valentin Mihăilă nu i-au făcut față lui Inter. Fostul jucător de la FCSB a ratat o ocazie imensă