RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Valentin Mihăilă, lăudat din nou în Italia! Ce a remarcat un fost jucător al Parmei

Valentin Mihăilă, jucătorul Parmei, a lăsat o impresie foarte bună la ultimul meci, contra celor de la Udinese, terminat 2-2.

Internaţionalul de tineret a contribuit la primul gol marcat de Parma, iar la al doilea a fost în prim-plan, după ce a obţinut penalty-ul din care s-a marcat apoi.

mihaila parma

Prestaţia românului în tricoul Parmei a fost lăudată de antrenorul Roberto D’Aversa. Massimo Barbuti, fostul jucător al Parmei, din perioada 1982-1985, a remarcat şi el evoluţia românului din ultimul joc.

,,Parma a cumpărat câțiva tineri promițători. L-am văzut jucând pe Zirkzee, care mi se pare un fotbalist bun. De asemenea, Mihăilă are și el evoluții bine, arată personalitate. Mă refer la meciul cu Udinese.

ValentinMihaila 2

D’Aversa are planul său, e un antrenor excelent și știe ce să facă în anumite situații. Este nevoit să așeze jucătorii în locul în care aceștia dau cel mai bun randament.”, a declarat Barbuti pentru ParmaLive.

8 meciuri a strâns Valentin Mihăilă până acum la Parma, în toate competiţiile, reuşind să marcheze şi un gol.

6.000.0000 de euro este cota mijllocaşului de 21 de ani, potrivit transfermarkt.com.

Mihaila 3

Citeşte şi Patronul lui Man și Mihăilă pune osul la treabă: „Stau aici 100 de zile, să îi ajut pe băieți să rămână în prima ligă”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare