RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Va deveni cel mai scump fotbalist român? Scoțienii anunță suma de transfer pentru Ianis Hagi

Anul 2021 a început foarte bine pentru Ianis Hagi. Românul a devenit titular la Rangers și a început să influențeze din ce în ce mai mult parcursul scoțienilor. 

Iar presa din Scoția consideră că în acest moment cota jucătorului a crescut foarte mult, iar pe fondul crizei financiare cauzate de COVID-19, trupa lui Steven Gerrard va încerca să facă rost de bani vânzând unul dintre jucătorii importanți ai liderului din campionat.

„Numele lui Ianis Hagi este uriaș, iar jucătorul a fost foarte implicat în acest sezon în parcursul lui Rangers. Per total a fost foarte impresionant, iar echipe mari îl urmăresc.

ianis hagi rangers profimedia 0589409313
Sursa Foto:Profimedia Images

Considerăm că Rangers va accepta o ofertă mare în schimbul său, iar cu siguranță Real Madrid și Lazio și l-ar permite. Valoarea sa? În jur de 29 de milioane de euro. Probabilitatea unei astfel de vânzări? 6/10”, apreciază cei de la Ibrox Noise. 

Ianis Hagi este de un an la Glasgow Rangers, iar în actualul sezon a reușit 6 goluri în 35 de partide jucate în toate competițiile pentru alb-albaștrii. Cota sa pe siteurile de specialitate este acum de 6 milioane de euro. În afara lui Hagi jr, alți fotbaliști ai liderului Scoției care ar putea reprezenta o țintă pentru cluburile importante ale Europei sunt James Tavernier, Borna Barisic și Alfredo Morelos.

Dacă previziunile jurnaliștilor scoțieni vor deveni realitatea, Ianis Hagi ar deveni cel mai scump jucător român din toate timpurile. Până acum recordul este deținut de Mutu, cumpărat de Chelsea de la Parma în vara lui 2003, pentru 22 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI –>> Sorin Cârțu a ieșit la atac după eșecul în fața Chindiei: „E posibil așa ceva?”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare