Sorin Cârțu a ieșit la atac după eșecul în fața Chindiei: “E posibil așa ceva?”

Sorin-Cartu

Președintele Craiovei a fost nemulțumit de prestația centralului Istvan Kovacs, dar arată cu degetul mai mult înspre șefii fotbalului românesc. 

Lipsa de decizie în privința implementării VAR este problema ridicată dinspre Oltenia.

„Eu la viața mea am fost dușmanul arbitrilor. Le-am sesizat prostiile pe care le fac. Problema VAR-ului e stringentă. Suntem o țară cu tradiție în fotbal, dar acum  comparăm cu Surinam, cu Bangladesh. Egiptul are VAR și tu, cu atâtea pretenții și atâtea fițe, ne cramponăm că e vorba de 400.000 de euro, de 300 sau 200…

Așa e când conduc oameni care n-au jucat fotbal, care nu știu ce înseamnă să nu ți se dea penalty. Dacă ar fi avut VAR, arbitrul Istvan Kovacs ar fi dat penalty pentru noi și ar fi anulat penalty-ul pentru Chindia. Sunt ani de zile când sunt influențate arbitrajele”, a punctat Sorin Cârțu, pentru Pro Sport. 

Justin Stefan

Iar LPF și FRF au fost mitraliate de fosta legendă a Craiovei Maxima.

“Răzvan Burleanu a jucat fotbal? Justin Ștefan a jucat? Unde au jucat ăștia? A fost avocat, judeca divorțuri, cui i se dădea mileul sau peștele de pe televizor după partaj…Sau căluțul ridicat în două picioare. E posibil așa ceva?

FRF și LPF trebuie să ajute arbitri. Să introducă VAR mai repede. Deținătorii de drepturi ar trebui să intervină, să ceară și ei VAR. Această tehnologie aduce spectacol”, a mai adăugat Cârțu. 

CITEȘTE ȘI –>> Revolta lui Marius Croitoru după înfrângerea cu FCSB: „Sunt sătul!”