V-ați fi așteptat? Reacția suporterilor dinamoviști în scandalul Dănuț Lupu-Ante Puljic

Fanii “câinilor” au reacționat după schimbul de replici din ultimele zile dintre fosta glorie dinamovistă și fotbalistul croat. 

Aceștia au îndemnat la o reconciliere între părți, având în vedere că în acest moment clubul nu trece deloc printr-o perioadă fericită. Suporterii nu au uitat să trimită din nou săgeți înspre conducerea grupării roș-albe, iar de această dată principala țintă a fost Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo. Mesajul galeriei a fost transmis prin intermediul unei rețele de socializare.

“LUPULE, TE CERȚI CU CINE NU TREBUIE!
Clubul nu are niciodată de câștigat dacă dinamoviștii se ceartă între ei.
Suporterii nu agreează scandaluri inutile de felul acesta.
Singurii care au de câștigat într-o astfel de situație sunt cei care trăiesc din scandal, cei care au nevoie de așa ceva, mai ales în pauza competițională și cei care se bucură de necazurile prin care trecem.
Hai să nu le mai dăm satisfacție!
Nu trebuie să cădem în plasa asta a războaielor interne din cauza unor păcălici din anturajul lui Săpașu!

CITEȘTE ȘI –>> Omul din club care îi cere lui Cortacero să plece: “Să le dea acțiunile fanilor”

Același lucru îl pretindem și de la suporterii care în fața evidenței unei tâlhării ce are menirea de a distruge clubul, simt nevoia să se întoarcă împotriva altor suporteri, în mod special a celor care au stat mereu în bătaia puștii, în linia întâi.
Haideți să strângem rândurile!
E neplăcut să te certe cineva că nu vrei binele lui Dinamo, când acea persoană nu a găsit în doi ani și jumătate suma de 48 de euro pentru a pune umărul la salvarea clubului…
Pentru toți ceilalți există www.programddb.ro
PS: Lupule, tu chiar nu trebuie să-l aștepți pe Puljic să vină pe Floreasca să-l ia de guler pe șocariciul spaniol. Vino tu când se mai ivește ocazia!
Așa cum poți fi rău la tv, poți fi rău și față-n față cu impostorul. Vezi cum faci să te asiguri că Șerdean nu mai apare la vreun meci al lui Dinamo! Vino tu! Și dacă-l prinzi pe la oficială, ia-l de urechi și dă-l afară”, a fost comentariul fanilor din DDB.