Omul din club care îi cere lui Cortacero să plece: “Să le dea acțiunile fanilor”

Radu Birlică, șeful departamentului de marketing de la Dinamo spune lucrurilor pe nume cu o săptămână înaintea încheierii celui mai greu an din istoria clubului din Ștefan cel Mare.

Acesta spune că nimic nu îi mai face pe angajații grupării roș-albe să mai creadă promisiunile spaniolilor care au preluat clubul acum mai bine de 4 luni.

“Nimeni nu mai crede, au fost promisiuni repetate, iar când un om promite ceva de 10 ori și nu se ține de cuvânt, cine ar mai crede? E normal! Și în AGA a venit o nouă promisiune! Repet! 1,5 milioane de euro până la finalul anului și încă 3,5 milioane apoi. Toate sunt vorbe deocamdată!

Suntem toți neplătiți de atâtea luni. Sper să aibă acoperire, deși nimeni n-a văzut vreun ordin de plată. Dânsul a promis că până la finalul anului intră 1,5 milioane de euro”, a fost poziția lui Radu Birlică, pentru Gazetă. 

radu birlica scaled 1

Suporterii rămân în continuare în aceste condiții principala sursă de venit a clubului.

“Până acum echipa a fost susținută de suporteri. Programul DDB, construit de niște băieți foarte deștepți, nu poate însă să acopere toate cheltuielile. Nu poate merge așa la nesfârșit. Mai ales că acum cheltuielile create de noii investitori sunt foarte mari, s-au adus jucători cu salarii mari.

Bugetul e de 500.000 de euro lunar. Ar trebui ca acționarul majoritar să aducă banii. Dacă nici de această dată nu se respectă, părerea mea e că Pablo Cortacero trebuie să predea acțiunile suporterilor. Iar fanii au apoi misiunea de a încerca să găsească un alt investitor. Echipa are nevoie de 1-2-3 investitori. E părerea mea!”, a mai spus oficialul dinamovist. 

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Nebunie pe San Siro! Ștefan Radu, martor la un meci interzis cardiacilor