RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

UTA vrea în Europa: “Obiectivul din vestiar este să încercăm să scoatem maximum posibil”

UTA Arad are ambiții mari. Nou-promovata țintește calificarea în play-off și calificarea în Conference League.

Antrenorul Laszlo Balint a vorbit despre șansele arădenilor de a terminat campionatul pe un loc care să-i permită participarea într-o competiție europeană.

Obiectivul meu personal nu îl spun pentru că este unul destul de ambițios. În schimb, obiectivul din vestiar este să încercăm să scoatem maximum posibil. Raportat, bineînțeles, la obiectivul clubului, în așa fel încât la sfârșit să fim mulțumiți cu poziția pe care o ocupăm în clasament și de rezultatele muncii noastre. E adevărat că structura competiției din acest an aduce un surplus de motivație.

Și mă refer la ocuparea locurilor 7-8, care, pe lângă menținerea în prima ligă, duce la un alt baraj împotriva echipei de pe locul 4 ca un ultim tren spre competițiile europene. Este stimulativ, dar până acolo este drum lung.

Important este să rămânem ancorați în realitatea momentului, să încercăm să scoatem absolut tot ce se poate scoate din orice joc, orice repriză, orice minut. Așadar, ne bucurăm că există această structură a competiției care să ne permită să sperăm inclusiv din calitatea de participantă la turneul play-out la intrarea în cupele europene, dar, repet, mai este foarte mult până acolo, a declarat antrenorul celor de la UTA Arad.

Balint UTA

UTA Arad a participat ultima dată în Cupa UEFA din 1972, unde a fost eliminată din primul tur de suedezii de la IFK Norrkoping. Arădenii au reușit în acest sezon o victorie la CFR Cluj acasă dupa 47 de ani.

Citește și -> LPF anunţă când ar putea reveni suporterii pe stadioanele din Liga 1: ,,Vom propune aplicaţia asta Ministerului Sănătăţii şi IGSU”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare