UTA, performanţă fără licenţă! 10 puncte în ultimele patru etape

UTA-Mioveni
SURSA FOTO: uta-arad.ro

UTA a învins Dinamo în Ştefan cel Mare şi îşi continuă parcursul excelent din ultima perioadă.

Echipa lui Laszlo Balint a adunat 10 puncte din ultimele 12 posibile şi conduce în clasamentul din playout. Arădenii nu pot spera însă la barajele care duc în cupele europene fiindcă nu au obţinut licenţa de participare.

Antrenorul lui UTA şi-a felicitat jucătorii după victoria din Ştefan cel Mare. Prestaţia portarului Balauru a fost decisivă în confruntarea cu Dinamo.

Balint UTA

“Am deschis scorul, puteam să mai marcă, să ne desprindem. Am trăit cu emoţii pe final, îi datorăm şi lui Balauru, dar aprecierile merg către băieţi, este o victorie pe deplin meritată. Mai sunt multe puncte puse în joc, este foarte important să abordăm cu maximă responsabilitate următoarea etapă.

Vom juca la nici 72 de ore după acest joc, este important să continuăm pe această linie. Doar aşa putem să ne apropiem de locurile fruntaşe din playout. Muncim zilnic să devenim mai buni, băieţii au reacţionat foarte bine după o perioadă grea, au fost trei eşecuri la rând. Am reacţionat bine, avem patru meciuri în care am acumulat 10 puncte, fără gol primit, şi îmi doresc foarte mult să continuăm pe această linie” – a declarat Laszlo Balint.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Dinamo, învinsă de UTA Arad. Sorescu a ratat un penalty! Criza rezultatelor continuă în “Ștefan cel Mare”