RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

UTA dă lovitura! Suma impresionantă pe care o vor primi arădenii, după transferul lui Man de la FCSB

„Bătrâna Doamnă” este pe cale să dea un adevărat tun financiar, în cazul în care transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma se va oficializa în cele din urmă!

În toamna anului 2016, UTA Arad l-a vândut la FCSB pe tânărul Dennis Man, considerat la acea vreme unul dintre cei mai promițători fotbaliști din curtea arădenilor. În urma acelei tranzacții, formația de pe arena Francis Neumann a încasat 420.000 de euro și a păstrat și un procent de 11% dintr-un viitor transfer al jucătorului care avea doar 18 ani la acea vreme.

Sursa foto: UTA Arad/Facebook

 

În cazul în care Dennis Man va ajunge la Parma, contra sumei de 12 milioane de euro sumă fixă, la care se vor mai adăuga bonusuri în valoare de 3 milioane de euro, UTA ar urma să primească și ea aproximativ 1.65 milioane de euro, bani care ar însemna enorm pentru o nou-promovată din Liga 1. Din această sumă, UTA Arad ar urma să direcționeze o parte din bani însă către Atletico Arad, echipa de la care actualul star al FCSB-ului a început fotbalul.

Detalii transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma:

Potrivit site-ului parmalive.com, Parma ar urma să plătească în schimbul lui Man suma de 12 milioane de euro sumă fixă, la care se mai pot adăuga bonusuri în valoare de 3 milioane de euro, în cazul în care actualul fotbalist al celor de la FCSB va îndeplini următoarele obiective:

1,5 milioane de euro – Dennis Man trebuie să marcheze 10 goluri pentru Parma, în următorii doi ani
-1,5 milioane de euro – Dennis Man trebuie să adune 15 selecţii la naţională, în cei cinci ani de contract.

UTA Arad a revenit în acest sezon pe prima scenă a fotbalului românesc după o pauză de 12 ani. Formația pregătită de Laszlo Balint ocupă în acest moment locul 10 în ierarhia Ligii 1, cu 21 de puncte acumulate în cele 18 meciuri disputate în această ediție de campionat.

Citește și Un fost rival al “câinilor” anunță: “Probabil că în scurt timp suporterii lui Dinamo își vor pierde răbdarea!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare