Universitatea Craiova, înlocuitor surpriză pentru Bergodi! Ce nume ar putea ajunge în Bănie

Cristiano Bergodi a anunţat că va demisiona din postura de antrenor al Craiovei, după eşecul din campionat cu Chindia, scor 0-1. 

Oficialii Craiovei nu au stat prea mult pe gânduri şi s-au reorientat către un antrenor din garda nouă. Antrenorul cu celel mai mari şanse de ai lua locul lui Bergodi este Daniel Pancu, în prezent antrenor la Poli Iaşi, anunţă Playtech.ro.

Între Mihai Rotaru şi Daniel Pancu ar fi fost deja purtate discuţii, iar decizia ar rămâne în mâinile lui Pancu, dacă acesta decide să rămână la Poli Iaşi sau nu, potrivit sursei citate.

pancu

Pancu nu are nici el cea mai bună perioadă la echipa din Moldova, iar acesta a spus de nenumărate ori că sunt probleme majore la club. La ultima conferinţă de presă, Pancone a spus că se simte prins în mijlocul unui conflict între vechea şi noua conducere a Iaşiului.

Acesta a intrat recent şi în conflict cu veteranul Andrei Cristea, pe care l-a scos din lot, deoarece a plecat de la antrenament fără să îl anunţe şi pe el.

De la salvarea de la retrogradare cu Iaşi, Pancu ar putea ajunge să se lupte la titlu în Liga 1 cu Craiova, care încă este pe primul loc cu 24 de puncte adunate, după 10 jocuri disputate.

Citeşte şi Noul om de gol al Craiovei, făcut praf de un fost atacant român: “Nu reușește nici din 2 metri să marcheze!”