Universitatea Craiova acuză arbitrajul, după meciul pierdut cu Chindia! ,,Ai venit să plăteşti nişte datorii?”

Universitatea Craiova a pierdut, pe tren propriu, meciul cu Chindia, scor 0-1, într-un meci din etapa a 10-a a Ligii 1. 

Oficialii Craiovei nu au mai rezistat şi ua pus tunurile pe arbitri la finalul jocului pierdut. După ce Chindia a marcat dintr-un penalty uşor acordat, Sorin Cârţu nu a mai rezista şi a răbufnit la adresa arbitrului Cătălin Popa, amintind şi de alte greşeli pe care arbitrii le-au făcut împotriva echipei patronate de Mihai Rotaru.

„Poate jocul n-a fost bun nici azi, nici cu Clinceni, dar trebuie să luăm în calcul și situațiile că sunt greșeli de arbitraj. Cum să dai așa penalty? O luăm razna. La Mediaș a fost un penalty inexistent, ți-e frică să nu avantajezi Craiova? Nu se poate așa ceva.

cartu-sorin-craiova

Cum e posibil să dai asemenea penalty? Ai venit să plătești niște datorii? Începeți să greșiți contra noastră? Noi suntem cobai? Să nu ne batem joc de investițiile care se fac. De fiecare dată, echipa asta începe cu un handicap. Nu se poate”, a declarat preşedintele Craiovei pentru Digisport.

După eşecul cu Chindia, Craiova ar putea pierde primul loc din Liga 1, dacă FCSB câştigă meciul cu FC Botoşani.

În acest moment, Universitatea Craiova este lider cu 24 de puncte, iar FCSB are 21 de puncte, dar un golaveraj mult mai bun.

Citeşte şi Sorin Cârţu reacţionează, după ce Bergodi şi-a anunţat demisia! ,,Accepţi o dată că e accident”