Sorin Cârţu reacţionează, după ce Bergodi şi-a anunţat demisia! ,,Accepţi o dată că e accident”

După meciul Craiova – Chindia, scor 0-1, antrenorul Cristiano Bergodi şi-a anunţat demisia de pe banca oltenilor.

Acesta a anunţat că pleacă de la echipă, după ce a pierdut al doilea meci pe banca Craiovei, pe teren propriu, din acest sezon de Liga 1. Înainte de partida pierdută cu Chindia, Craiova a mai cedat acasă şi cu Academica Clinceni, cu acelaşi scor, 0-1.

Sorin Cârţu, preşedintele Craiovei, a reacţionat, după ce italianul şi-a anunţat demisia de pe banca Craiovei. Fostul fotbalist spune spune că a rămas surprins când a auzit decizia antrenorului la televizor.

,,Nu aveam idee, m-a surprins. Mă uitam la voi, la TV, și chiar m-a surprins când am auzit ce a declarat. Nu comentez ce spune el la cald. Ce discuții să fie? Echipa a câștigat la Mediaș, echipa e lider, are 3 puncte peste FCSB, deci care e problema? E supărarea meciului. Accepți o dată că e accident meciul cu Clinceni, dar acum iarăși?

cartu

Sunt niște înfrângeri cu un gust prea amar. Dacă a spus Bergodi că și-a dat demisia, că și-a făcut analiza și că e vina, lui, aia e treaba lui. Vedem, găsim soluții întotdeauna. La ce lot are Craiova, nu ai voie să pierzi cu Clinceni și Chindia, indiferent cu ce jucători joci. Eu am spus că echipa asta poate nu câștigă tot, dar nu ai voie să pierzi niciun meci”, a mai spus Sorin Cârţu pentru Digisport.

Iată ce a declarat Bergodi, după meciul pierdut cu Chindia Târgovişte.

,,Am și probleme și poate asta s-a văzut și în jocul echipei. Jucătorii nu au nicio vină, la pauză se putea schimba toată echipa, dar și antrenorul. Probabil fără mine echipa pornește din nou cu altcineva. Eu cred că sută la sută îmi dau demisia.”

cristiano bergodi

Citeşte şi Mihai Costea, mesaj pentru Adrian Mititelu! ,,Nici duşmanilor nu le doreşti aşa ceva”