Unii muncesc, alții se relaxează! Tamaș se bucură de soarele din Maldive

Universitatea Cluj a început pregătirea de iarnă, dar unii jucători sunt încă în vacanță.

Gabriel Tamaș, fundașul studenților, se află în vacanță în Maldive alături de soția lui Ioana, unde se bucură de vremea caldă, în timp ce colegii lui au început antrenamentele.

Costel Enache, antrenorul clujenilor, a declarat că fostul dinamovist avea deja luate biletele pentru vacanță, însă din cauza programului încărcat a luat decizia de a începe pregătirea cu 3 zile mai devreme.

Tamas

”Gabi Tamaș, probabil că, din modul nostru de organizare prea pripit, pentru că planul nostru, făcut prin luna octombrie, a fost să începem pe 11 ianuarie.

Cupa României s-a așezat pe 9 februarie și atunci a trebuit să aducem și noi startul antrenamentelor cu trei zile mai devreme. El avea deja biletele luate. Asta este, o să lipsească două antrenamente. O să facem individualizare cu el să mai pună la punct ce mai are de pus”, a spus antrenorul Costel Enache.

UCluj
SURSA FOTO: FC Universitatea Cluj

Citește și Se înțeleg ca turcii! Șumudică: ”Ofertă mai bună? Este o minciună!”

Costel Enache a precizat că fundașul central nu este singurul indisponibil în acestă perioadă. Alți 4 jucători vor lipsi dar din motive medicale.

”Lipsesc cei doi jucători cu accidentări de lungă durată, Neciu și Novac. Mai avem alte probleme iscate de programul de pregătire dat în vacanță.

Andrei Mureșan are o pubalgie de la unele din exercițiile pe care le-a avut de făcut în vacanță, iar Alex Pop a avut o intervenție chirurgicală, i-a apărut un chist și probabil două zile nu o să facă antrenamente”, a declarat antrenorul Universității Cluj.

“U” Cluj este calificată în optimile de finală ale Cupei României. Faza optimilor de finală este programată în perioada 9-11 februarie.

Citește și Mama “Briliantului” a dezvăluit marele vis al fiului său: “Muncește mult pentru asta!”