Unde îşi poate muta Dinamo birourile, după ce Negoiţă a cerut evacuarea din propriul hotel: ,,Sunt 2-3 variante acum”

ionut-negoita-dinamo

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă a sa, după ce tot mai multe probleme ies la iveală pe zi ce trece.

Clubul trebuie să-şi mute sediul în perioada următoare, după ce Ionuţ Negoiţă, fostul patron al echipei, a cerut evacuarea din hotelul său.

negoita dinamo

Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, spune că în acest moment se caută soluţii, 2-3 variante deja fiind luate în calcul. Acesta dezvăluie că varianta mutării în clădirea deţinută de Ciprian Marica încă nu a picat.

,,E pe listă și mutarea biroului. Există înțelegere mare din partea domnului Negoiță. Avem o listă mare cu tot felul de probleme. Trebuie să vedem pe care le rezolvăm prima dată. 

Mario Nicolae Dinamo

Sunt două-trei variante în momentul de față. Dorim să mutăm în inima clubului, în zona Ștefan cel Mare. Nu a picat varianta cu clădirea lui Ciprian Marica, mai ales că Ciprian a investit foarte mulți bani ca să facă acel sediu de nivel premium.

Noi nu dispunem de posibilități financiare atât de ridicate, sunt foarte multe lucruri de negociat. Nu e un lucru care se poate face așa, de azi pe mâine. Sper că în cel mai scurt timp clubul va avea un sediu nou.”, a declarat Mario Nicolae pentru Digisport.

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă din punct de vedere sportiv, după ce la ultimul joc din Liga 1 a fost umilită cu 5-0 de către Viitorul.

Echipa din Ştefan cel Mare va juca în sferturile Cupei României, joi, de la ora 20:00, contra celor de la Dunărea Călăraşi, în deplasare.

În Liga 1, Dinamo se află pe locul 13, cu 26 de puncte acumulate în 25 de jocuri disputate până acum.

Dinamo2 1

Citeşte şi Scandal în toată regula între Florin Prunea și Mario Nicolae: „Numai oamenii mici amenință așa! ‘Fetițele’, cum le spunem noi”