RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un titular de la naționala U21, undă verde pentru transferul la FCSB: ”Acesta este prețul corect. Așteptăm ofertele”

FCSB poate da lovitura în această vară și îl poate transfera pe Florin Ștefan (23 ani), fundașul lui Sepsi.

Fotbalistul a impresionat la EURO, iar oficialii lui Sepsi sunt dispuși să îl lase să plece la FCSB pentru un milion de euro. Janos Bokor, directorul sportiv al formației din Sfântu Gheorghe, a explicat că Gigi Becali nu a făcut nicio ofertă pentru jucător.

850.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan, potrivit transfermarkt.com. Sepsi i-a fixat fundașului un preț de 1 milion de euro.

„Avem mai multe semnale de afară. Din țară, nu am discutat despre această posibilitate cu nimeni. Nu știu, dânsul am văzut că iese prin presă, dar nu noi nu comunica nimeni. Așa a fost și cu Tandia, în ianuarie, în presă se vorbea dar cu noi nu a discutat nimeni.

Noi îl lăsăm să plece, va dați seama că dacă și băiatul vrea asta și chiar o să avem propuneri ok și pentru el, și pentru clubul nostru, normal că facem acest pas. El a demonstrat că vrea să facă pasul înainte. Se vorbește mult de prețuri, noi așteptăm ofertele și după aia o să vorbim.

El e un jucător important în națională care a jucat semifinală Euro, eu zic că prețul de 1 milion de euro e un preț ok, corect.”, a declarat Janos Bokor pentru ProX.

Citește și Schimbare majoră la FCSB din următorul sezon! ”Asta ne ajută cu cei doi jucători U21. Va juca meci de meci”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare