Schimbare majoră la FCSB din următorul sezon! ”Asta ne ajută cu cei doi jucători U21. Va juca meci de meci”

Schimbare majoră la FCSB din următorul sezon. Formația roș-albastră va avea un nou titular în poartă!

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a dezvăluit că Andrei Vlad, portarul de 20 de ani al roș-albaștrilor va primi mai multe minute în următorul sezon. Fotbalistul era văzut titular de Gigi Becali în sezonul trecut, însă greșeala comisă în meciul cu Rapid Viena l-a costat postul pe jucător. (Citește aici mai multe detalii)

În următorul sezon, echipele din Liga 1 sunt obligate să aibă pe teren minim 2 jucători U21. Astfel, Helmuth Duckadam a confirmat că tânărul portar își va găsi loc printre titularii de la FCSB atât în Liga 1, cât și în Europa League.

250.000 de euro este cota de piață a lui Vlad, potrivit transfermarkt.com.

andrei vlad fcsb 29820600

 

“Am înțeles că se dorește că Andrei Vlad să joace, asta te ajută și cu cei doi jucători sub 21 de ani. Sigur, are un handicap că n-a jucat de mult. Dar avem avantajul jocurilor abordabile cu Orhei și cu cea din Macedonia poate să joace meci de meci.

După 5-6 meciuri poate să-și între în mâna pentru că este un portar talentat. Îi lipsesc jocurile, ceea ce poate să facă acum la începutul campionatului” a declarat Helmuth Duckadam pentru ProX.

1559589625 11342

Vezi și VIDEO | Verdict în cazul accidentării lui Marko Momcilovic! Care este situația fundașului sârb