Un sportiv de la Dinamo, dat afară din casă: ”Am ajuns în stradă!”

Clubul Dinamo nu are probleme doar la secția de fotbal, ci și la handbal. Un jucător a fost dat afară din propria locuință.

Handbalistul Ante Kuduz a fost evacuat din apartamentul în care locuia de la venirea sa în București din cauza faptului că Dinamo nu a plătit chiria pentru locuință. Sportivul de 26 ani acuză faptul că acest lucru nu este o premieră, că a mai trecut și anul trecut printr-o asemenea situație neplăcută.

profimedia 0591690740
Ante Kuduz, Sursa foto: Profimedia Images

„Draga mea familie a câinilor roşii, voi sunteţi motivul pentru care Bucureştiul a devenit a doua mea casă şi Dinamo o parte din mine. În ultimii trei ani, pe teren şi în afara lui, am trăit împreună momente frumoase, dar şi dificile. Din păcate, din cauza atitudinii unei singure pesoane, care nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale vizavi de mine, a doua oară în acest sezon, am fost evacuat din apartamentul unde locuiesc. Motivul este lipsa plăţii chiriei, pe care clubul este obligat prin contract să o achite.

dinamo handbal
Sursa foto: Facebook

Prima oară, am fost evacuat din apartament în august 2020. Atunci, am crezut sincer că a a fost o neînţelegere. Dar când s-a întâmplat din nou, cu câteva zile în urmă (20 aprilie 2021), în ziua meciului cu Constanţa, mi-am dat seama că nu era o coincidenţă. Deşi am spus imediat tuturor celor din club că am ajuns în stradă din nou, nimeni n-a reacţionat până în ziua de azi. Mereu am dat totul pe teren pentru câinii roşii şi nu cred că merit acest tratament din partea unui singur om din club”, a postat Ante Kuduz, pe o rețea de socializare.

Ante Kuduz a fost declarat cel mai bun jucător al ligii masculine de handbal din România în sezonul trecut, iar la vară va pleca la gruparea nord-macedoneană Vardar Skopje, câştigătoarea Ligii Campionilor în 2017 şi 2019.

CITEȘTE ȘI –>> Ce spune presa internaţională despre retragerea Cristinei Neagu de la naţională: ,,Gândurile starului erau în altă parte”