Ce spune presa internaţională despre retragerea Cristinei Neagu de la naţională: ,,Gândurile starului erau în altă parte”

sursa foto: Profi Media Images

Cea mai bună handbalistă a României, Cristina Neagu, a surprins pe toată lumea cu decizia de a renunţa la echipa naţională temporar.

Decizia lui Neagu a luat prin surprindere foarte mulţi iubitori ai handbalului, însă a luat această măsură de a renunţa la echipa naţională din cauza problemelor medicale.

Cristina Neagu 1

Presa internaţională a reacţionat şi ea după ce Cristina Neagu s-a retras de la echipa naţională de handbal feminin a României. Toţi cei din exterior spun că România va avcea un mare gol acum în echipă.

,,Cristina Neagu a marcat două goluri și a jucat doar o repriză când România și-a asigurat prezența la Campionatul Mondial. Poate că gândurile marelui star erau deja în altă parte. Imediat după meci, presa a anunțat că Neagu se retrage din tricoul naționalei în viitorul apropiat. Evident că va fi un gol pentru România, iar când va reveni rămâne încă o întrebare deschisă.

Cristina Neagu scaled

Când sportiva era accidentată, România a mai încercat să joace fără Neagu. Perioada următoare va fi o dovadă clară asupra felului în care România vrea să-și restructureze jocul fără un pericol permanent, gata să înscrie mereu.”, au scris cei de la Handbolls Kanalen.

cristina neagu steag

Citeşte şi Motivul pentru care Cristina Neagu s-a retras de la naţională: ,,O tratăm cu plasmă! Nu va mai fi niciodată la 100%”