Un portar trecut prin Liga 1 ne spune să luăm exemplul țării lui: “Aici nu se mai muncește”

Branko Grahovac este norocos în această perioadă. Retras din activitate în urmă cu doi ani, goalkeeperul se află într-o zonă mai ferită de epidemia de coronavirus.

Din Bosnia, fostul portar al celor de la Otețul, Poli Iași și UTA povestește cum au reușit autoritățile de acolo să se lupte cu virusul ucigaș.

“Este o situație sub control aici. Președintele nostru a oprit tot de la început, de la primul caz. Nu se mai muncește. Doar mai putem cumpăra ceva de mâncare. Avem foarte puțini infectați pentru că s-a oprit tot. Oamenii sunt foarte disciplinați, iar asta mă bucură cel mai mult pentru că este vorba despre sănătate”, a spus Grahovac pentru Pro Sport.

În vârstă de 36 de ani, acesta a rememorat și cele mai frumoase momente trăite în România.

”Am stat 8 ani în România și a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am avut rezultate bune și a fost foarte frumos. Am făcut un miracol cu Oțelul. La fel și la Iași. Acolo a fost o misiune imposibilă să rămânem în Liga 1, iar când a venit domnul Napoli să ne antreneze ne-am luptat până în ultima etapă. Cel mai frumos meci al meu a fost cel dintre Oțelul și Timișoara, a fost un duel pentru campionat. Acel meci a decis cine va fi campion” își aduce aminte bosniacul.

CITEȘTE ȘI –>> Cum acționează Ioan Becali în lupta cu virusul: “Sunt speriat”. Previziunea sumbră a agentului FIFA