Un orb din Slănic Moldova vrea să o vindece pe Simona Halep! ”Am toată deschiderea!”

În ultimele ore, vestea că Simona Halep a fost diagnosticată cu hernie de disc a venit ca un bumerang pentru fanii liderului mondial.

Au curs sute de mesaje pe rețelele de socializare. Unele de susținere, altele cu soluții medicale pentru refacerea cât mai rapidă a sportivei noastre. Cel mai inedit mesaj primit de Simona Halep a fost, totuși, cel din partea unui utilizator cu user-ul  „onlinecg”.

Fanul i-a recomandat Simonei să-i facă o vizită lui Dănuţ Ciurlică, terapeutul orb care vindecă boli, la Slănic Moldova:

”Simona Halep în 5 min te recuperezi la osteopat în Slănic Moldova și poți juca la Moscova și Turneul Campioanelor ! Caută Ciurlică Dan, pensiunea Cristal – Slănic Moldova – osteopat – îți fixează pe loc inelul inter-vertebral și gata. Succes!
p.s. pls mess dupa ce rezolvi”, a scris „onlinecg”.

Citește și VIDEO | Nick Kyrgios face spectacol la Tokyo: I-a vrăjit pe japonezi cu loviturile sale!

Contactat de Libertatea, terapeutul Dănuț Ciurlică s-a arătat dispus să o trateze pe Simona Halep.

„Nu știu cine a scris pe internet că o pot face bine în cinci minute pe Simona. Depinde de hernie. E adevărat, cei mai mulți pacienți vin la mine pentru a se trata de hernie de disc. Nu le pot garanta că le iau durerile cu mâna, dar sigur pleacă într-o stare mai bună decât au venit. Folosesc manevre manuale pentru repunerea la loc a discului herniat.

terapeut

Am toată deschiderea să o tratez pe Simona. Ca de altfel pentru oricine. Durerea e durere! O aștept cu mare plăcere să vină la cabinetul meu de osteopatie. Ședința în sine nu durează mult, dar indicat ar fi ca Simona să mai stea și câteva zile la noi, pentru a face laser și parafină. Nu știu ce părere are Simona despre medicina alternativă, ea are un staff destul de numeros, chiar și un fizioterapeut. De-a lungul timpului am tratat și sportivi, boxeri și tenismeni.

Unii neurochirurgi, mai deschiși la medicina alternativă, își trimit pacienții la mine în speranța că pot evita intervențiile chirurgicale”, a precizat terapeutul Dănuț Ciurlică.