Un oficial al Craiovei a dat verdictul: “Îmi place Rădoi și ar fi frumos să avem un oltean pe bancă!”

naționala-româniei-mirel-radoi

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după ce italianul Cristiano Bergodi și-a dat demisia la finalul meciului pierdut pe teren propriu, scor 0-1, cu Chindia Târgoviște!

Rămasă fără antrenor după decizia italianului Cristiano Bergodi de a pleca de la echipă, Universitatea Craiova este în căutare de tehnician. După mai multe nume vehiculate care ar putea prelua banca oltenilor, selecționerul echipei naționale, Mirel Rădoi, este una dintre surprizele propuse de Craiova pentru postul de antrenor.

Președintele clubului, Pavel Badea, a vorbit despre posibilitatea ca Rădoi să vină la Craiova și este de părere că actualul selecționer ar fi potrivit pentru a prelua banca Universității. Badea a mai nominalizat apoi un alt antrenor care este pe placul său și care se află în cărți pentru preluarea echipei.

pavel badea

Mie îmi place foarte mult de Mirel Rădoi, dar este la echipa națională și este foarte greu să plece de acolo. Şi Eugen Neagoe este o soluție plauzibilă, cunoaște foarte bine starea de spirit de la Craiova. Recunosc, sunt subiectiv și spun că ar fi frumos să fie un oltean pe bancă. Avem nevoie de o mână forte, ar fi potriviţi amândoi. Au foame de trofee. Patronul este cel care decide. Toți ne dorim să fim campioni, dar realismul nu trebuie să lipsească din niciun proiect!”, a spus Pavel Badea potrivit Fanatik.

Mirel Rădoi se află pe banca echipei naționale mari a României din noiembrie anul trecut, după un mandat la echipa de tineret cu care a obținut rezultate foarte bune inclusiv la turneul final EURO 2019, din Italia, unde a reușit să ajungă până în semifinale.

Fostul internațional a mai antrenat FCSB în sezonul 2015-2016.

Citește și Cine este jucătorul propus de Cornel Dinu la echipa națională: “Este un jucător complet, cu foarte multe calități!”