Un nume important din istoria lui Dinamo ştie de ce nu performează echipa: ,,Jucătorii sută la sută, dinamoviştii, nu mai sunt în echipa actuală”

Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din punct de vedere financiar din istoria clubului, după ce a fost prelaută de spaniolul Cortacero.

Marius Niculae, fost fotbalist important pentru performanţele lui Dinamo, a comentat situaţia actuală a echipei din Ştefan cel Mare, care pare că nu are sfârşit fericit deloc.

marius-niculae

Fostul atacant spune că situaţia de la Dinamo este foarte grea de câţiva ani. Acesta crede că toţi s-au convins de acţionarii spanioli şi au renunţat la ideea de a mai crede că ibericii vor salva clubul din dezastrul actual. Niculae mai este de părere că şi spiritul dinamovist s-a pierdut la echipa din ,,groapă”.

,,De câţiva ani e din ce în ce mai greu. Eu am fost în postura de a retrograda, iar asta nu e un lucru îmbucurător pentru ce va urma. Pentru că Dinamo de la înfiinţare a fost formată pentru a câştiga, a format jucători pentru a câştiga trofee, titluri. Din nefericire, spiritul s-a pierdut, iar jucătorii sută la sută, dinamoviştii, nu prea mai sunt în echipa actuală a lui Dinamo.

dinamo 11

Cam toată lumea s-a resemnat pentru că toată lumea e sătulă de minciunile domnilor care sunt acum din postura de patroni ai echipei. Am înţeles că au fost şi ceva incidente între ei şi supoterii care ajută cu acest program DDB. Din nefericire, asta e situaţia, să vedem ce va fi de la anul. Speranţa moare ultima, să sperăm că lucrurile se vor rezolva într-un fel sau altul să nu ajungem în situaţia Rapidului.”, a declarat Marius Niculae, citat de Telekomsport.

În ciuda tuturor problemelor financiare de la club, Dinamo a terminat turul de campionat pe locul 11, reuşind să adune 16 puncte în 15 jocuri disputate.

dinamo13

Dinamo s-ar putea trezi fără echipă în 2021, după jucătorii nu au mai fost plătiţi de 4 luni de zile.

dinamo2

Citeşte şi Titlul, doar la asta se gândesc vedetele de la FCSB! Jucătorii se antrenează şi în vacanţă