Titlul, doar la asta se gândesc vedetele de la FCSB! Jucătorii se antrenează şi în vacanţă

Vedetele de la FCSB sunt gândul numai la titlu, iar pentru asta au ales să tragă tare şi în scurta vacanţă de sărbători.

Florinel Coman, Dennis Man şi Florin Tănase se antrenează şi în pauză pentru a reveni în 2021 în forţă şi a aduce titlul mult visat.

FlorinelComanTanaseMan

FCSB a terminat turul de campionat pe primul loc în Liga 1, cu 34 de puncte adunate din 15 jocuri disputate, iar pentru a menţine şi a mări avantajul faţă de celelalte contracandidate la titlu, cei mai exponenţiali jucători ai echipei au ales să nu stea deloc nici când au primit liber de la fotbal pentru câteva zile.

,,Indiferent de vreme, mă antrenez în fiecare zi. Nu contează dacă plouă sau ninge pentru că port mereu echipamentul care mă ajută, a postat Florinel Coman, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Coman (@7coman_)

,,Atunci când te antrenezi pentru performanţă, nu contează vremea. Vântul, ploaia, zăpada, grindina sau ceaţa, le înfruntăm cu uşurinţă cu echipamentul potrivit.”, a postat şi Dennis Man.

Postările fotbaliştilor au venit în urma unei campanii de prezentare a sponsorului oficial de echipament al FCSB-ului.

fcsb 11

FCSB a reuşit să câştige ultimul titlu în Liga 1 în sezonul 2014-2015, când pe banca echipei era antrenor Constantin Gâlcă.

man coman tanase

Citeşte şi Ce spune Nadia Comăneci de vaccinarea anti-Covid după ce s-a săturat să stea în casă din cauza pandemiei! ,,Se mai deschid portiţele de siguranţă”