Gigi Becali vrea să transfere, din nou, de la Viitorul!

Patronul FCSB vrea să îl transfere de la Viitorul pe Ionuț Vînă (24 ani, mijlocaș). Becali a găsit o metodă inedită pentru a-l convinge pe jucător să semneze și l-a făcut pe Florin Tănase intermediar în mutarea jucătorului.

Patronul FCSB nu a vrut să discute direct cu Gică Hagi și a considerat că fotbalistul FCSB-ului are mai multe șanse datorită relației pe care o are cu jucătorii clubului din Constanța.

”L-am pus pe Tănase, ca să-l vrăjească pe Hagi, ca să mi-l dea pe Vînă. Și mi-a zis: ’da, nea Gigi, da’ nu-l sun direct pe el, îl sun pe Ianis. Că, dacă-l sun pe el, o să-mi zică, ce mă, te-ai făcut impresar, tu, Tase?” declara Gigi Becali.

Întrebat la conferința de presă a meciului cu Milsai Orhei despre transferul lui Vînă, ”Tase” a dezvăluit că a vorbit cu Ianis: ”Nu am vrut să îl sun direct pe domnul Hagi. Am vorbit cu Ianis și apoi i-am transmis domnului Becali, iar acum rămâne de văzut” a declarat Florin Tănase.

Astfel, potrivit DigiSport, Hagi ar fi de acord cu transferul elevului său și ar fi cerut 800.000 de euro pentru ca mutarea să se concretizeze.

Fotbalistul pe care îl vrea Gigi Becali este unul dintre oamenii de bază ai ”Regelui” și un produs al Academiei Gheorghe Hagi. Sezonul trecut, jucătorul a fost unul dintre cei mai constanți mijlocași din Liga 1.

1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Vînă, potrivit transfermarkt.com.

Citește și ”Regele” șochează! Gică Hagi, predicție despre viitorul naționalei: ”România poate să devină Campioană Mondială”