Un nou jucător de la FCSB este propus la echipa naţională: ,,E ceas! Nu înţeleg de ce nu e băgat în seamă”

FCSB se află pe primul loc în Liga 1, iar asta se datorează evoluţiilor extraordinare ale jucătorilor pregătiţi de Toni Petrea.

Pe lângă vedetele Tănase, Coman şi Moruţan, un alt jucător care a dus greul în acest campionat este fundaşul venit acum un an de la FC Botoşani, Andrei Miron.

FCSB Miron

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a vorbit despre prestaţiile fundaşului în tricoul celor de la FCSB în acest sezon. Acesta este de părere că ar trebui chemat la echipa naţională de către Mirel Rădoi şi chiar nu înţelege cum de nu a fost băgat în seamă până acum.

,,Miron ar trebui chemat la echipa națională. Miron e ceas. E unul dintre cei mai inteligenți fundași pe care i-am avut la Botoșani. Este un fotbalist care demonstrează pe teren că are calitate, știe jocul, este om de bază la FCSB.

valeriu-iftime-fc-botoșani

Eu chiar nu înțeleg de ce nu-l mai bagă nimeni în seamă. A fost internațional la naționala sub 21 de ani, a fost căpitan la FC Botoșani, e titular la FCSB, chiar nu înțeleg de ce-l ignoră staff-ul naționalei.”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Pro X.

24 de meciuri a jucat Andrei Miron pentru cei de la FCSB în acest sezon, în toate competiţiile, reuşind şi două pase de gol.

1.100.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului de 26 de ani, potrivit transfermarkt.com.

crsitea miron bucurie

Citeşte şi Gigi Becali, pus pe gânduri de ultima ofertă! Căpitanul FCSB-ului, dorit în America