Un nou jucător de la FCSB a fost depistat pozitiv cu Covid-19! E al 10-lea fotbalist infectat de la echipă

Nu era destul că FCSB a avut nouă jucători indisponibili pentru partida cu Backa Topola, că acum stafful tehnic a mai primit o veste proastă.

Pentru duelul cu Slovan Liberec de joi, Toni Petrea l-a pierdut și pe Alexandru Buziuc. Aceasta este ultimul jucător depistat pozitiv la FCSB. Conform prosport.ro, atacantul s-ar fi simţit rău după meciul din campionat cu FC Argeş, a fost testat ieri iar rezultatul ar fi ieşit pozitiv. Iar îngrijorarea este și mai mare acum în contextul în care Buziuc a fost în contact direct cu jucătorii lui Toni Petrea, iar acest lucru ar putea însemna şi alte cazuri noi.

buziuc

Roș-albaștrii au efectuat astăzi o nouă serie de testări obligatorii înaintea partdelor de Liga 1 pe care le dispută. În condițiile în care și Florinel Coman s-a accidentat și va lipsi mai mult timp de pe teren, FCSB se va mai putea baza în ofensivă doar pe Man și Adrian Petre. În total, deținătoarea Cupei României are 19 infectaţi în acest moment, 10 jucători şi 9 oficiali. Buziuc a fost adus în această vară de la Academica Clinceni iar cota lui de piață este în acest moment de 450.000 de euro.

Citeşte şi Prima concluzie a lui Gigi Mulțescu după ce a primit un nou rol la Dinamo: ,,Nu prea am activitate”