Un nou “câine” și-a găsit echipă! Clubul pentru care va evolua fotbalistul plecat de la Dinamo din cauza restanțelor salariale

Situația de la formația din Ștefan cel Mare a agitat foarte mult în ultima perioadă atmosfera din cadrul echipei, astfel că fotbaliștii, neplătiți de mai multe luni, au decis să plece de la Dinamo în condiții grele!

După ce fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, a fost cel care a dat startul plecărilor de la echipă, acesta a fost urmat de aproape toți fotbaliștii care au fost transferați de către noua conducere. Borja Valle, Isma Lopez, Rene Hinojo, Alexander Gonzalez, Abdoulaye Ba, Aleix Garcia, Tomas Mejias și Juan Camara sunt jucătorii care au decis să își încheie aventura în Ștefan cel Mare după doar câteva luni de la venirea în România.

Unul dintre fotbaliștii menționați mai sus, adus de către noii investitori spanioli, a semnat cu noua echipă. Fundașul lateral, Isma Lopez (31 de ani), a ajuns la un acord cu Racing Santander, echipă din eșalonul al treilea spaniol. Ibericul a semnat un contract valabil până în vara acestui an și a așteptat degeaba să primească o ofertă mai bună în ultimele zile, astfel că a fost nevoit să accepte condițiile noului club.

dinamo 1

A fost greu, m-am simțit bine acolo. Tot ce ni s-a promis arăta foarte bine. Fiind acolo mi-am dat seama de amploarea clubului. Am fost foarte fericit, am apărat un tricou istoric. Dar tot ce am vorbit despre îmbunătățirea facilităților și gestionarea zilnică nu a fost făcut.

E un club mare, dar încă trăiește în trecut. Proiectul pe care ni l-au vândut nu a apărut. Nici contractul nu a fost îndeplinit și a devenit imposibil să continuăm așa. Asta mă întristează pentru că era un loc în care aș fi petrecut timp”, declara în urmă cu ceva timp Isma Lopez, într-un interviu acordat pentru diariodenavarra.es.

500.000 de euro este cota de piață a apărătorului spaniol, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Lopez a evoluat pentru Dinamo în 9 partide și era considerat unul dintre titularii de drept ai echipei lui Cosmin Contra.

Citește și Șumudică a comentat eliminarea din meciul cu Fenerbahce: “N-o să stau niciodată liniștit!”