Șumudică a comentat eliminarea din meciul cu Fenerbahce: “N-o să stau niciodată liniștit!”

Tehnicianul român în vârstă de 49 de ani a debutat oficial pe banca noii sale formații, Rizespor, în partida contra celor de la Fenerbahce, încheiată cu scorul de 0-1!

După aventura de la Gaziantep, formație de la care a plecat cu scandal după un mandat de un an și jumătate, Marius Șumudică a decis să își continue drumul în Superliga Turciei și a ales să o preia pe Rizespor, echipă din a doua parte a clasamentului.

Încă din prima partidă de pe banca noii sale formații, Șumudică a fost eliminat de către arbitru, din cauza protestelor de pe marginea terenului. Antrenorul român a vorbit despre debutul mai puțin fericit de pe banca lui Rizespor și a mărturisit că așa este stilul său și nu se va schimba niciodată. În schimb, tehnicianul în vârstă de 49 de ani a dezvăluit că eliminarea sa a venit gratuit din partea arbitrului, deoarece nu era cazul unei astfel de decizii drastice.

sumudica rizespor

“Ca de obicei, arbitrul m-a eliminat gratuit. Primul galben pentru că am strigat la tușier și i-am zis ‘offsaid’, din instinct, fără să jignesc. Al doilea galben l-am luat pentru că i-am spus ‘La orice fault ne dai galben, lor nu’. Nici n-a venit să vorbească cu mine, pe toată durata jocului. Toate ziarele au scris că nu există așa ceva!

Eu așa sunt, n-o să stau niciodată liniștit. Dar așa fac și alți antrenori din Turcia și nu pățesc nimic. Eu nu depășesc spațiul tehnic, nu aduc injurii, doar mai reacționez la anumite faze.

Mâine sunt suspendat. Îmi pare rău că nu pot fi alături de băieți, dar sunt sigur că vor da totul. Dacă vom câștigă jocul asta, urcăm până pe locul 10. Sper să ne stabilizăm și să rămânem în acea zona!”, a spus Șumudică, potrivit Look Sport.

Rizespor ocupă în acest moment locul 13 în clasamentul din Turcia, cu 25 de puncte acumulate după cele 21 de meciuri disputate. Pentru formația lui Marius Șumudică urmează duelul de astăzi, contra celor de la Kasimpașa, programat la ora 18:00.

Citește și MM Stoica acuză din nou arbitrajul în favoarea CFR-ului: “Cea mai tare e că și ei vor VAR!”