Un nou atacant a fost propus la FCSB, după evoluţiile slabe ale lui Vukusic: ,,E masiv, puternic”

FCSB s-a impus pe teren propriu, în etapa a 26-a a Ligii 1, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, în prelungirile partidei, scor 1-0.

Unicul gol al partidei a fost înscris de căpitanul Florin Tănase, după ce a deviat cu capul centrarea venită din partea lui Olimpiu Moruţan.

Tanase FCSB Gaz Metan

La finalul jocului de aseară, Ilie Dumitrescu, fost internaţional, nu a rămas impresionat de Ante Kuvusic, atacantul venit la FCSB în această iarnă. Acesta este de părere că echipa bucureşteană are în lot încă un atacant, care ar pute aface faţă în Liga 1. Este voba despre tânărul Andrei Istrate, care are deja un gol în Liga 1, în tricoul FCSB-ului.

,,A fost o fază cu Vukusic, când putea să finalizeze, dar a preferat să joace simplu și să paseze. Este o presiune, a fost adus ca număr 9, i s-au dat 60 de minute. Ar trebui să-și intre în rol și să pună probleme și să facă diferența.

ilie dumitrescu 1

Mi-aduc aminte de un jucător de la juniori, Istrate. A intrat și a dat un gol, nu l-am mai văzut. Era un jucător masiv, puternic, care a marcat atunci la Iași cu capul, când i s-a dat șansa. Era atunci când aveau probleme mari de lot.  S-a dat șansă la toată lumea, poate câteva minute, 15-20 de ani merită și el. Dacă mai este la Academie. Are 18 sau 19 ani.”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digisport.

După acest meci, FCSB a revenit pe primul loc în Liga 1, cu 57 e puncnte adunate în cele 26 de jocuri disputate până acum.
De cealaltă parte, Gaz Metan Mediaş se află pe locul 12 în Liga 1, cu 28 de puncte adunate din cele 26 de meciuri jucate în acest sezon.
FCSB Gaz Metan bucurie