Un membru din DDB a fost numit într-o funcție importantă! Va avea un salariu de nivelul Ligii 1

Fanii-acționari din DDB sunt cei care țin de mai multe luni clubul din Ștefan cel Mare pe linia de plutire, iar eforturile lor financiare au fost lăudate și pe plan european!

Suporterii “câinilor” au preluat tot controlul de la echipă și au încercat în fiecare zi să redreseze situația și să achite datoriile formației din Ștefan cel Mare. După ce au pierdut mai mulți jucători importanți în ultima perioadă, inclusiv pe antrenorul Cosmin Contra, din cauza restanțelor salariale, fanii din DDB nu au stat prea mult pe gânduri și au luptat neîncetat pentru obținerea licenței în vederea participării în Liga 1 și în sezonul următor.

Unul dintre cei mai implicați membri din programul DDB a fost Andrei Gerea, fostul ministrul al Economie și ulterior al Energiei în Guvernele conduse de Victor Ponta. Gerea a fost unul dintre cei mai vocali suporteri ai “alb-roșilor” în ultimele luni și s-a arătat de fiecare dată transparent atunci când a venit vorba de problemele clubului.

gerea ddb

Acum, Gerea se pare că va trebui să scadă puțin din turație, din punct de vedere al implicării în fotbal, asta deoarece a fost numit recent ca director general al societății „Crucea Wind Farm”, parc eolian preluat de Hidroelectrica de la grupul german Steag, anunță profit.ro.

Membrul DDB a fost ales inițial pentru o perioadă de 4 luni, existând apoi posibilitate de prelungire până la 6 luni. Fostul politician va avea salariu care ar putea ajunge la circa de 40.000 lei brut, respectiv 24.000 lei net (aproximativ 4.900 euro pe lună).

„Consiliul de Administraţie al societăţii Crucea Wind Farm, operatorul parcului eolian Crucea Nord din Dobrogea preluat recent integral de către compania de stat Hidroelectrica, de la grupul german Steag, l-a numit în funcţia de director general pe Andrei Gerea, fost ministru al Economiei în Guvernul Ponta 2 (5 luni) şi al Energiei şi IMM-urilor în Cabinetul Ponta 4 (11 luni), în acest ultim mandat ministerial avându-l ca subaltern pe actualul director general al Hidroelectrica, Bogdan Badea, care ocupa atunci funcţia de secretar de stat”, au notat cei de la sursa citată.

Citește și Ruptură între suporteri şi un fost campion dinamovist: “Să mă scoată din DDB!”