Un mare sportiv român, infectat cu COVID-19, mesaj categoric din spital: ”Din păcate mai există şi minţi „zăpăcite” care susţin ca e fake”

coronavirus-covid-19

Noul coronavirus face victime peste victime. Ultimul care a aflat că a fost infectat cu virusul asiatic este un mare sportiv român.

Anunțul a fost postat pe pagina lui oficială pe o rețea de socializare. Pilotul de curse, Titi Aur, a aflat că a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a fost nevoit să se interneze în spitalul din Bârlad, orașul său natal.

După aproape două săptămâni de la acel moment, multiplul campion național a transmis un mesaj de-a dreptul tulburător pe o rețea de socializare în care a povestit perioada groaznică prin care trece de când s-a internat.

titi aur 2007

”Am ales să rămân la spitalul din Bârlad pentru că am încredere foarte mare în echipa de aici. Acum mă simt puţin mai bine, însă depind în continuare de peretele cu furtunul de oxigen şi sper ca într-o săptămână să pot să părăsesc spitalul, bineînţeles după refacerea analizelor.

Nu sunt omul care îşi pune viaţa personală pe Facebook sau în comunicări frecvente, dar experienţa COVID mă face să vă transmit ceea ca am simţit. După şase zile cu masca de oxigen la doua surse cu peste 20 litri/minut, timp în care m-am simţit „strâns de gât” şi cu senzaţii dese de atac de panică, am reuşit să respir 20 minute fără mască. M-am născut a doua oară!!!!”a scris Titi Aur pe pagina sa de Facebook.

47240950 1829366663827554 266717941528002560 n

Totodată, fostul mare campion de raliuri a ținut să transmită un mesaj categoric suspicioșilor care nu cred încă în existența virusului asiatic și i-a avertizat pe cei încearcă să se trateze în mod superficial, la domiciliu.

”Din păcate mai există şi minţi „zăpăcite” care susţin ca e fake. Dacă nu ar fi fost şi astfel de comentarii ar fi însemnat că am ajuns in RAI. Încercaţi să vă feriţi de acest virus pentru că el chiar există şi ATENŢIE, cei care susţineţi public contrariul şi tratamentul făcut acasă „după ureche”, puteţi deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred în voi! Cereţi ajutor de specialitate fără nicio ezitare”, a mai continuat Titi Aur.

Sportivul a menționat că a ajuns la spital în 28 martie, în momentul în care a simțit că acuză anumite simptome specifice noului coronavirus: senzaţie de oboseală, frisoane şi o uşoară tuse. După efectuarea testului, a fost nevoie de internarea sa imediată în spital.

CITEȘTE ȘI –>> Un mare sportiv român a fost internat după ce s-a infectat cu COVID-19! Ce a declarat