Un mare sportiv român a fost internat după ce s-a infectat cu COVID-19! Ce a declarat

Noul coronavirus face victime peste victime. Ultimul care a aflat că a fost infectat cu virusul asiatic este un mare sportiv român.

Anunțul a fost postat pe pagina lui oficială pe o rețea de socializare. Pilotul de curse, Titi Aur, a aflat că a fost testat pozitiv cu COVID-19 și a fost nevoit să se interneze în spitalul din Bârlad, orașul său natal.

În anunțul postat în mediul online, cu titlul sugestiv ”Îngerii din Bârlad”, sportivul face apel la onestitatea oamenilor, cărora le cere să fie mai atenți cu acest virus. De asemenea, laudă comportamentul și profesionalismul care este prezent în întreg personalul medical din spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, cărora le mulțumește pentru felul în care aceștia tratează pacienții.

titi aur 2007

„Oricât de puternic eşti sau crezi că eşti, când se confirmă că eşti infectat cu acest nenorocit de virus, încep să se schimbe un pic valorile în cap. Nu-ţi mai doreşti milionul de euro ci ai vrea sănătate, începi să accepţi că firmele pot funcţiona şi doar cu colegii tăi, te gândeşti dacă ai stat suficient cu familia. Dar înainte de a se instala panica, se implică ei, „îngerii de la Bârlad”.

De ce le spun aşa? Nu doar pentru că sunt toţi la fel, albi din cap până-n picioare: medici, asistenţi, personalul de la curăţenie, recepţie, dar sunt de o bunătate extraordinară. (…) Pentru mine verdictul a fost mai greu pentru că sunt în cei 15% internaţi, dar în spital este foarte curat, renovat, nu mai are nicio legătură cu vechiul spital, însă cel mai important este comportamentul personalului: excepţional. (…) Felicit întreaga echipă de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad şi sunt sigur că sistemul nostru de sănătate are o mare şansă cu astfel de oameni inimoşi”, a transmis Titi Aur.

Î
Sportivul a menționat că a ajuns la spital în 28 martie, în momentul în care a simțit că acuză anumite simptome specifice noului coronavirus: senzaţie de oboseală, frisoane şi o uşoară tuse. După efectuarea testului, a fost nevoie de internarea sa imediată în spital.

CITEȘTE ȘI –>> Un fost mare arbitru român, internat de urgentă la spital!