Un jucător de la U21 a fost propus la FCSB după meciul de aseară: “Să-l aducă repede și ia campionatul cu el!”

Reprezentativa de tineret a României s-a calificat aseară la EURO 2021, după remiza în fața Danemarcei, scor 1-1!

“Tricolorii” mici au obținut a doua calificare consecutivă la un turneu final, după meciul de aseară contra danezilor. Elevii lui Adrian Mutu au tremurat serios pentru această calificare, deoarece aveau nevoie doar de un egal pentru a merge mai departe, dar s-au văzut conduși de danezi la începutul reprizei a doua.

După meci, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir, a ținut să remarce un jucător al naționalei României de tineret și chiar i l-a propus lui Gigi Becali la FCSB, spunând că odată cu aducerea lui, echipa roș-albastră va lua campionatul.

mitica dragomir 1

“Mățan mi-a plăcut cel mai mult. Îi propun lui Gigi Becali să pună repede banii, să-l cumpere pe Mățan fiindcă în curând va valora foarte mult. Nu știu cât e cota acum, dar să-l aducă repede și ia campionatul cu el…Cred că face vreo două – trei milioane de euro, dar Gigi va scoate ușor profit…Dacă joacă la FCSB, că dacă o face la Viitorul, o să fie tot de două milioane de euro”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Pro Sport.

Alexandru Mătan este cotat în acest moment la 550.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Jucătorul de 21 de ani este produsul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, acolo unde se află din anul 2015.

Citește și UEFA va decide astăzi soarta meciului România-Norvegia! Nordicii sunt revoltați: “Nu suntem vinovați!”