UEFA va decide astăzi soarta meciului România-Norvegia! Nordicii sunt revoltați: “Nu suntem vinovați!”

Meciul România-Norvegia din grupa Ligii Națiunilor a fost anulat din cauza unui singur caz de COVID-19 depistat în tabăra nordicilor!

Nordicii nu au primit permisiunea din partea autorităților norvegiene pentru a face deplasarea la București, iar acest lucru a dus în cele din urmă la anularea meciului contra României. Halland și compania au fost extrem de revoltați pe decizia propriului stat și au făcut tot posibilul pentru a găsi o soluție în acest caz, dar totul a fost în zadar.

haaland 2

Astfel, norvegienii au fost obligați să își facă rapid un nou lot de jucători cu care să joace meciul contra Austriei, care va avea loc în această seară concomitent cu partida Irlanda de Nord-România.

UEFA va da astăzi un răspuns cu modalitatea prin care va fi decis meciul România-Norvegia, iar nordicii speră în continuare că meciul va putea fi reprogramat și nu pierdut la “masa verde”, așa cum se vehiculase în primă fază.

Noi suntem de părere că meciul ar trebui reprogramat. Dacă nu este posibil, ar trebui tras la sorți rezultatul: 1-0, 0-0 sau 0-1. Dacă niciuna dintre echipe nu poate fi învinovățită pentru anularea meciului, aceasta este alternativa, iar noi spre asta mergem. Suntem nevinovați în această situație, fiind obligați să intrăm în carantină!

Credem că UEFA va putea lua o decizie. Cazul a fost transferat deja la Comisia de Apel a UEFA, iar acolo se va lua direct decizia!, a declarat Nils Fisketjonn, directorul de competiții din cadrul Federației Norvegiene de Fotbal, pentru VG.

Partida dintre România și Norvegia care trebuia să aibă loc duminică seară, a fost anulată deoarece în rândul jucătorilor nordici a fost descoperit un singur caz de COVID-19, astfel că întreaga delegație a fost nevoită să intre în izolare.

Norvegienii sunt pe locul al doilea în grupa din Liga Națiunilor și au 3 victorii și o înfrângere în această grupă care le poate asigura prezența la Campionatul Mondial din 2022.

Citește și Situație incredibilă la o echipă din Liga 1, din cauza COVID-19: “Am 11 jucători la antrenamente, dintre care patru sunt juniori!”