RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un jucător de la Dinamo, propus la echipa națională a României: „Este un jucător complet, merită să fie convocat!”

Formația din Ștefan cel Mare nu traversează nici în acest sezon cea mai bună formă din punct de vedere sportiv, iar la ultimele acțiuni ale echipei naționale nu a trimis niciun jucător la lot!

Dinamo este departe în acest moment de ceea ce își dorește toată lumea să vadă, iar partida de aseară, contra celor de la CFR Cluj, a reprezentat o nouă înfrângere în actuala ediție de Liga 1 pentru „câini”.

Obișnuiți să dea de-a lungul timpului mai mulți fotbaliști la loturile naționale, dinamoviștii nu au mai primit de foarte mult timp telegrama de convocare la prima reprezentativă a țării, astfel că au ieșit cu totul din circuitul „triolorilor”.

Fostul fotbalist al alb-roșilor, Florentin Petre (44 de ani), a vorbit despre mijlocașul central al lui Dinamo, Paul Anton, care din punctul său de vedere merită din plin să fie chemat de selecționerul Mirel Rădoi. Petre este de părere că România are nevoie în acest moment de astfel de jucători și este o variantă de luat în calcul pentru viitoarele meciuri ale primei reprezentative.

Echipa națională are nevoie de jucători precum Anton, mi-a plăcut dintotdeauna. Este mijlocașul defensiv care leagă foarte bine liniile, are o capacitate de efort extraordinar de mare și poate să intre și în ultima treime, unde poate să finalizeze. Vine foarte bine din linia a doua să finalizeze. Este un jucător complet, merită să fie convocat dacă are continuitate în jocuri și rezultate. Ar fi un jucător pe care echipa națională se poate baza!

Citește și Un rival de moarte le ține pumnii “câinilor”: “Sper ca Dinamo să își revină și să ajungă sus!”

Din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai buni mijlocași centrali ai României în momentul de față și este normal ca echipele de top să îl asalteze cu oferte. Eu cred că dacă situația de la Dinamo se remediază și totul va fi în regulă, Anton nu va pleca niciodată. Dacă problemele persistă, e normal să aleagă să meargă acolo unde este dorit, respectat, și i se apreciază munca din toate punctele de vedere.”, a declarat Florentin Petre, potrivit Pro X.

Ionel Dănciulescu va fi unul dintre invitații lui Claudiu Giurgea, la emisiunea “Realitatea Sportivă”, duminică, de la ora 18:00, la Realitatea Plus!

Emisiunea va putea fi urmărită în direct și pe Facebook, pe paginile Realitatea.net și Realitatea Sportivă.

Citește și Vești proaste pentru giuleșteni! Afaceristul care cere insolvența Rapidului din cauza unei datorii importante

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare