Un jucător cheie al lui Dinamo vrea să devină cetățean român: „Iubesc România”

Alireza Mousavi (30 de ani) este unul dintre cei mai buni jucători defensivi din Liga Zimbrilor și este hotărât să să-și ia cetățenia română.

Mousavi locuiește în România de cinci ani de zile și vrea să devină în mod oficial român. Acesta și-a depus deja actele pentru obținerea cetățeniei.

„Eu vreau să fiu de-al vostru, iubesc România. Am făcut rost de toate actele necesare din Iran, am depus pentru a deveni român, îmi doresc să se întâmple asta cât mai repede. Îmi plac oamenii, locurile, bisericile, clădire, parcurile. Într-adevăr, aveți multe lucruri deosebite în București, dar cu adevărat acasă mă simt pe parchetul sălii Dinamo, cu oamenii vibrând în tribune. Acolo, e „acasă” pentru mine. Pot să vorbesc și limba română, mai stricat, de înțeles, înțeleg chiar mai bine. Românii sunt prea calmi și prea prietenoși”, a spus Alireza Mousavi, pentru Libertatea.

Alireza-Mousavi-dinamo

Handbalistul iranian, care măsoară 1,95 metri, a sosit la gruparea din București în 2015 și a reușit să câștige titlul în Liga Zimbrilor patru sezoane la rând.

Citește și • Veste bună pentru Dinamo! Un jucător aflat la final de contract anunță: „Ne-am înțeles”