Un impresar român vorbește despre drama pe care a trăit-o timp de cinci ani: „Doctorii nu-i dădeau nicio șansă”

1-florin-iacob-bi-1280x720

Florin Iacob (61 de ani) a fost greu încercat de soartă în ultimii cinci ani de zile.

Fiica impresarului, Sara Maria, a fost diagnosticată cu encefalită autoimună, iar doctorii nu-i mai dădeau nicio șansă de însănătoșire.

În urma discuției cu medicii, Iacob a decis să renunțe la carieră pentru a putea fi alături de fata sa. După cinci ani de luptă Sara a învins boala, iar acum se pregătește să-și sărbătorească majoratul.

„În decembrie 2014, fiica mea care avea atunci 12 ani a contactat o boală rară în lume. 1.000 de cazuri erau la momentul ăla. În România, nu se știa de boala asta. A fost trei luni în comă. În 15 februarie 2015, nu-i mai nimeni nicio șansă să trăiască.

Am mers înainte, iar Dumnezeu a făcut o minune. Nu e o bravură când vă spun asta, când îl invoc pe Dumnezeu. Asta e realitatea, asta am simțit și eu și toată familia. Profesorii, specialiștii, se uită acum la ea la controale și spun că e o minune de la Dumnezeu.

Credeam în Dumnezeu înainte de boala Sarei, fusesem dus de mic la biserică, dar nu credeam așa cum cred acum. Și încă nu pot să-i mulțumesc așa cum aș vrea, nu sunt în stare”, a spus Florin Iacob, pentru Gazeta Sporturilor.

florin iacob impresar

Florin Iacob și-a început cariera de impresar la scurt timp după Revoluție. Timișoreanul i-a impresariat printre alții pe Cosmin Contra, Laurențiu Reghecampf, Basarab Panduru, Ciprian Tătărușan sau Cătălin Cursaru.

Citește și ♦ EXCLUSIV | Dramă în familia lui Petre Grigoraș! Acuzații grave după moartea fratelui său și dezvăluirea emoționantă a antrenorului