EXCLUSIV | Dramă în familia lui Petre Grigoraș! Acuzații grave după moartea fratelui său și dezvăluirea emoționantă a antrenorului

Petre Grigoraș a vorbit pentru realitateasportiva.net despre drama prin care trece familia fratelui său, după ce acesta s-a stins din viață.

Fratele antrenorului de la Foresta Suceava a decedat ieri, 31 martie, după ce a fost depistat cu noul coronavirus.

Răpus de durere, Petre Grigoraș a ridicat un semn de întrebare și a explicat că pe certificatul de deces al fratelui său apărea că a avut diabet, chiar dacă bărbatul își făcea analizele în fiecare an și nu a avut niciun simptom.

”Am întrebat familia înainte și nu știau absolut nimic. Niciodată n-a luat vreo pastilă. N-a fost descoperit cu nimic. Soția lui era cadru medical și își făcea analize în fiecare an. Când am văzut, am fost toți contrariați. Nu îmi explic! Nu avea simptome, era un tip destul de activ. Nu mai vreau să mă gândesc.” a declarat Petre Grigoraș pentru realitateasportiva.net.

petre grigoras

Drama este uriașă în familia lui Petre Grigoraș, mai ales pentru că fratele acestuia își creștea nepotul de 9 ani, căruia îi murise tatăl în urmă cu puțin timp.

”Este o pierdere fulgerătoare. Creștea un băiat, pe nepotul său, îi era ca un tată. Tatăl băiatului murise și el în urmă cu puțin timp. Are 9 ani și vă dați seama cum este pentru un copil să primească două lovituri fulgerătoare?” a mai spus antrenorul român pentru realitateasportiva.net.

Citește și Mărturii din Infern! Un antrenor, aflat în zona cea mai expusă din România: “Suntem ca în junglă”